Over ons

We hebben een zeer gevarieerd aanbod. Alles wat je nodig hebt om jouw auto te tunen. We werken alleen met de beste merken uit de branche om kwaliteit te kunnen waarborgen. Een glimp uit ons assortiment:

Velgen

Velgen, wielmoeren, wielbouten, centreerringen, ventielen, spoorverbreders etc.

Remmen

Big Brake kits, remschijven, remblokken, remleidingen etc.

Interieur

Stoelen, stoelbrackets, sturen, stuurnaven, pookknoppen, pookzakken, binnenspiegels, gordels, handremmen, meterhouders etc

Exterieur

Bodykit, lippen, bumpers, sideskirts, spoilers, deuren, spiegels, zijschermen, motorkap, dak, visors, grillen, booskijkers, antennes, emblemen etc

Verlichting

Koplampen, achterlichten, mistlampen, knipperlichten, Xenon etc.

Goodies

Sleutelhangers, kleding, keycords, petjes, stickers etc.

Electronisch

Boostcontrollers, turbotimers, meters, air/fuel controllers, stand-alone ECU’s etc.

Uitlaatsysteem

Uitlaatsystemen, einddempers, katvervangers, downpipes, spruitstukken, pakkingen, rubbers etc.

Aandrijving

Koppelingssets, vliegwielen, LSD’s etc.

Onderstel

Schroefsets, verlangingsveren, rubbers, camber arms, veerpootbruggen, chassisbraces, rolkooien, schokdempers etc.

Motorisch

Luchtfilters, Cold air intakes, Motorinternals, radiators, intercoolers, turbo, supercharger, pulleys, blow off valves, fuelrails, drukregelaars, silicone slangen, thermostaten, oliekoelers, oil catch cans, wastegates etc.
0
+
producten te koop
0
+
jaar actief
0
+
top merken
0
+
tevreden klanten

Geen webshop? Dat klopt, wij hebben geen webshop.

Met de ruim 100.000 producten die we kunnen leveren is het bijna onbegonnen werk om dit voor elkaar te krijgen. Het up to date houden van de prijzen en producten zal een dagtaak worden voor meerdere werknemers, een capaciteit die wij niet hebben. Want wat is er zo vervelend wanneer u iets besteld en we u daarna moeten mededelen dat het product niet meer leverbaar is of dat de prijs niet meer klopt.

Wat in 2006 voor ons als hobby begon, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf. In eerste instantie bleef ons specialisme beperkt tot de Japanse automarkt, maar in de loop der jaren is dit uitgebreid naar het Europese en Amerikaanse segment. Jap Power specialiseert zich in het leveren van kwalitatief goede aftermarket onderdelen, dus niet de ‘alledaagse’ onderdelen die je bij het “tuningwinkeltje” op de hoek kunt vinden. We prijzen ons gelukkig dat we in de afgelopen jaren al zoveel tevreden klanten hebben gehad. Dit is onze drijfveer, daar doen we het voor.

Sinds 2011 is Jap Power gevestigd in Alphen aan den Rijn. Tot 2020 hadden wij een showroom die op zaterdagen te bezoeken was. Echter hebben wij besloten deze vanaf 2021 te sluiten en terug te gaan naar een afhaalpunt waar bestelde producten op afspraak afgehaald kunnen worden wanneer verzenden geen optie is.

WhatsApp Chat
Verzend WhatsApp bericht
preloader